Over Rentric

Wij van Rentric zijn een startende onderneming die volledig elektrische werkvoertuigen verhuren. Wij zijn van mening dat het milieu een steeds groter probleem wordt waar iets aan gedaan moet worden. Door middel van duurzaamheid en elektrisch vervoer kan de uitstoot teruggedrongen worden waardoor de omstandigheden verbeteren. Bij Rentric vinden we dit een belangrijk probleem, en om de uitstoot tegen te gaan is het idee gekomen om volledig elektrische werkvoertuigen te verhuren.

De visie van Rentric is om de uitstoot van werkvoertuigen te reduceren. Wij willen dit graag bereiken door de volledig elektrische werkvoertuigen te gaan verhuren, en zo de verhuur van door verbrandingsmotoren aangedreven werkvoertuigen terug te brengen. Duurzaamheid wordt steeds meer opgepakt door het grote publiek, en Rentric wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Door een nauwe samenwerking met de fabrikant Frisian Motors, wordt de kwaliteit van de voertuigen gewaarborgd. Frisian Motors is een partner die duurzaamheid erg hoog in het vaandel heeft zitten.

Rentric wil bedrijven en evenementen de mogelijkheid bieden om ervoor te kunnen kiezen om duurzaam met het milieu om te gaan. Door elektrische werkvoertuigen te verhuren is het voor u als klant nog meer voor de hand liggend om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook meehelpen aan een schonere wereld, reserveer dan nu een volledig elektrisch werkvoertuig van Rentric