Rentric verhuur slaat vleugels uit naar landelijke dekking.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ collapsed=”off”][et_pb_column _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Rentric verhuur slaat vleugels uit naar landelijke dekking.

Onder de naam “Rentric” verhuurt fabrikant Frisian Motors al enkele jaren de Leffert elektrische transport voertuigen. Vanaf 1 november zal Sander Riel gaan deelnemen in Rentric. Onder zijn leiding zal het verhuurconcept verder landelijk worden uitgerold met naast de vestiging in Bakkeveen als eerste een vestiging in Noordwijkerhout (Zuid-Holland).

De Leffert transporters zijn al jaren het duurzame antwoord voor gebruik van de welbekende “RTV’s”, “Gators”  en “site carriers” die je veelal ziet op festivals en beurs-terreinen. Naast dat het “elektrische” minder uitstoot van gifstoffen, geluid en onderhoud kent zijn het vooral praktische voertuigen met wegtoelating voor op de openbare weg. Momenteel vindt er ook steeds meer aftrek in de bouwsector plaats als antwoord op de stikstofproblematiek. “De techniek was er al, maar nu is de markt ook klaar voor voertuigen op stroom” vertelt Sander Riel die geen onbekende is in de verhuur wereld.

Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen is de achterliggende fabrikant en borgt hiermee de kwaliteit en continuïteit van de vloot. Frisian Motors heeft de ervaring en werkt al jaren samen met diverse verhuurders uit Nederland. “We willen met name de samenwerking benadrukken” vertelt Theo de Jong, eigenaar van Frisian Motors, men wil elkaar niet beconcurreren maar juist versterken. Alle partijen hebben meerdere exemplaren en gezamenlijk kunnen ze dan ook grotere projecten aan.

Dat de voertuigen “verhuur-proof” zijn is inmiddels wel gebleken, de oudste verhuur exemplaren rijden inmiddels alweer meer dan 4 jaar en houden zich nog prima. Naast een aantal simpele aanpassingen zoals spiegels en ruiten worden verhuur uitvoeringen vaak voorzien van lithiumhoudende accu’s en rondom in de bumpers gezet. Met deze genoemde accu techniek valt de totale investering in de via-vamil subsidie bij aanschaf.

Rentric mikt vooral op het gemak van online boeken van de voertuigen. Op de website van Rentric kan men al met kleine moeite een wagen selecteren, boeken en verder afhandelen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” title_text=”uitstootvrij rijden” src=”https://rentrictest.frisianmotors.com/wp-content/uploads/2020/11/Rentric-rental-service.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”4.6.3″ _module_preset=”default” title_text=”Rentric elektrische transportvoertuig” src=”https://rentrictest.frisianmotors.com/wp-content/uploads/2020/11/Rentric-elektrische-transportvoertuig.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]