Testimonials

Testimonials

Oerrock Festival

Gedurende het Oerrock festival hebben wij gebruik mogen maken van de Leffert FM-50 en FM-80 van Rentric. Deze volledig elektrische multifunctionele voertuigen sluiten perfect aan bij de opbouw van de verschillende podia. Door de Lefferts was het mogelijk om snel van de ene plek van het festivalterrein naar de andere te komen, zonder tijdverlies. Door de organisatie is er veel gebruik van gemaakt met het afbreken van de podiums en tevens voor de EHBO sloten deze voertuigen perfect aan op onze wensen. Wij zouden het iedereen aanraden die een festivals organiseren of die andere grote terreinen vaak moeten overbruggen.

Oerrock organisatie

Oerrock evenement
rentric transporter in natuur

Eko-tours 

Sinds 2016 organiseert Eko-tours natuurtochten onder begeleiding van een gids. De tochten lopen langs het Hondsrug gebied en zitten barstensvol informatie over de historie van hunebedden en de ontstaansgeschiedenis van Drenthe. Om dit mooie stukje natuur te behouden voor deze tochten kiest Eko-tours voor elektrisch vervoer in de vorm van de Lefferts. Eko-tours beschikt over meerdere op maat gemaakte Lefferts, en in de drukke periode is het mogelijk om via Rentric extra transporters bij te huren. Dit bevalt natuurlijk erg goed, en de klanten kunnen in alle rust de natuur bewonderen.
 
Ruud Haak
 
 

Poptimaal festival Waskemeer

Poptimaal festival heeft dan wel geen groot terrein of een groot podium, maar de Lefferts komen uitstekend van pas voor het vervoeren van personeel, artiesten en kleinere onderdelen voor de opbouw. De accu’s gaan een hele dag mee, en er werd dan ook volop gebruik van gemaakt. Voordeel van de elektrische side-by-side is dat je vier personen in één keer kunt vervoeren. Daarboven op komt nog een laadvermogen van rond de 300 kilo waardoor er voldoende spullen mee konden worden genomen. Zeker een aanrader en ook niet duur!

Organisatie Poptimaal

Poptimaal
Elektrische gator huren

Waskemeer Feestweek

Het dorpsfeest in Waskemeer is eens in de vijf jaar, en dit jaar hebben we het geweldig getroffen met het weer, en de Lefferts van Rentric. Door het warme weer was het dorpsfeest een groot succes op de voorgrond. In de achtergrond van het dorpsfeest waren de Lefferts zeer belangrijk. Bij het opbouwen van de feesttent, en het afbreken van dezelfde tent. Door de hoge temperaturen is het belangrijk om goed te drinken, ook hierbij hebben de Lefferts hun dienst bewezen bij de distributie van water over het feestterrein.

Organisatie Waskemeer feestweek 2019

Vragen over huren bij Rentric? Bel of kom langs op onze vestiging