Reserveren

Huur gemakkelijk een voertuig voor uw project!

Geen lawaai, onderhoud en nagenoeg geen brandstofkosten zijn slechts enkele concrete voordelen van de 100% elektrisch aangedreven werkvoertuigen. Te huur voor verschillende doeleinde zoals bijvoorbeeld; evenementen, festivals, bouwprojecten, beurzen, groenvoorziening en in de recreatiesector.
 

Werkpaarden 2 WD

Tweezitter 2WD

De elektrische Leffert FM-50 is een veelzijdige tweezitter, welke meer dan geschikt is voor de basis taken op een groot terrein. Zo is de tweezitter perfect voor het vervoeren van kleine materialen of om snel van A naar B te bewegen. Het voertuig is geschikt voor onverharde ondergronden, zoals onverharde wegen, zandpaden, bospaden, etc. 

Het voertuig is te gebruiken met een B-rijbewijs en heeft standaard wegtoelating. Wilt u het voertuig gebruiken met aanhangers, dan raden wij de FM-90 4×4 aan. Voor meer informatie over het voertuig staan wij u graag te woord:

De elektrische vierzitter, de Leffert FM-80. Het voertuig is uitermate geschikt voor het gebruik in toertochten. Het voertuig biedt plaats voor vier personen en biedt daarnaast plaats voor wél vier personen! Met een ruime laadbak is het werkpaard perfect voor de bouw professional, die met personeel over onverhard terrein naar het bouwterrein moet manouvreren. 

Het voertuig is te gebruiken met een B-rijbewijs en heeft standaard wegtoelating. Wilt u het voertuig gebruiken met een aanhanger, dan raden wij de FM-100 4×4 aan. Voor meer informatie over het voertuig, staan wij u graag te woord. 

Vierzitter 2WD

Krachtpatsers 4 WD

Tweezitter 4WD

De Leffert FM-90 4×4, de elektrische krachtpatser van Rentric. Het voertuig is enorm krachtig en kan aanhangers tot wel 1.000 kg trekken! Moet je voor je project over zware terreinen rijden, zoals het land, modderige bospaden of over het strand rijden, dan is het voertuig perfect voor jou! Het voertuig beschikt over enorm sterke tractie en vele extra’s, zoals stuurbekrachtiging, onafhankelijke vering en remschijven, en 350 kg laadvermogen in de laadbak. 

Het voertuig is te gebruiken met een B-rijbewijs en heeft standaard wegtoelating. Voor meer informatie over het voertuig, wij staan u graag te woord. 

De combinatie van functionaliteit en kracht, de FM-100 4×4 heeft het allemaal! Vervoer gemakkelijk tot 4 personen met de kracht van een echt werkpaard! Stap zonder problemen in en uit met het veelzijdige bankje, daarnaast kun je in de laadbak enorm veel materialen en gereedschappen meenemen op het bouwterrein. Wat weer tijd bespaart!

Het voertuig is te gebruiken met B-rijbewijs en heeft standaard wegtoelating. Meer weten over de veelzijdigheid van de Leffert FM-100 4×4.

 

Vierzitter 4WD

Vragen over huren bij Rentric? Bel of kom langs op onze vestiging