Spelregels

 1. De borg van €500,- dient vooraf te worden voldaan. Deze borg wordt na afloop van de huurtermijn binnen 5 werkdagen teruggestort op de bankrekening van de huurder
 2. De gehuurde wagen(s) zijn WA-verzekerd. Hierdoor is schade aan anderen gedekt. De huurder heeft wel een eigen risico van €500,-. U kunt vooraf kiezen om dit eigen risico af te kopen voor een bedrag van €25,-.
 3. De gehuurde wagen(s) dienen schoon teruggebracht te worden na afloop van de huurtermijn. Gebeurt dit niet, dan brengen wij schoonmaakkosten in rekening à €75,-.
 4. De gehuurde wagen(s) kunnen op de startdatum van de verhuur vanaf 15:00 worden opgehaald of worden volgens route vóór 17:00 afgeleverd.
 5. De gehuurde wagen(s) dienen op de einddatum van de verhuur vanaf 08:00 klaar te staan om opgehaald te worden. Indien u ervoor kiest om de wagens(s) zelf terug te brengen, dan dient u ze vóór 11:00 af te leveren in Bakkeveen. Mocht dit niet gebeuren, dan wordt een extra dag in rekening gebracht.
 6. Het is aan de huurder om de gehuurde wagen(s) droog en diefstalveilig op te slaan. Bij diefstal of vernieling is de huurder volledig aansprakelijk.
 7. Bij huur van de wagen(s) wordt verwacht dat de huurder op een nette manier gebruikt maakt van de gehuurde wagen(s). Eventuele schade die door toedoen van de huurder c.q. bestuurder is veroorzaakt, wordt bij de huurder in rekening gebracht.
 8. De bestuurder van de wagen(s) dient 18 jaar of ouder te zijn en moet minstens één jaar in het bezit zijn van rijbewijs B (Vanaf 2015 tractor rijbewijs). Mocht een bestuurder hier niet aan voldoen, dan mag deze persoon de gehuurde wagen(s) niet besturen.
 9. Indien u de gehuurde wagen(s) zelf wilt ophalen en terugbrengen, maar zelf niet over een aanhanger beschikt, biedt Rentric de mogelijk om een aanhanger te huren.
 10. De gehuurde wagen(s) hebben een actieradius van 60 kilometer op een volle accu.
 11. Bij een aanbetaling dient het volledige bedrag één week voor de start van de verhuur voldaan te worden, zo niet wordt de reservering geannuleerd. Last minute boekingen dienen in één keer het volledige bedrag te betalen.
 12. Indien tijdens huur periode een gehuurd product defect raakt dient u contact op te nemen met Rentric, onze dienstverlening t.b.v. reparaties en storingen beperkt zich tot reguliere werkdagen. Op de dagen dat een storing of reparatie voortduurt hoeft geen huur te worden betaald, er is geen recht op verdere restitutie of schadeloosstelling of recht op enige derving vergoeding.